Iznervirani,provocirani Čedomir Jovanović napao advokata Dubajića i polomio mu naočare

430
0

BEOGRAD – Bivši narodni poslanik Čedomir Jovanović napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju “Fizio centar” na Novom Beogradu, ispred koje je prije dva dana vlasnika te klinike D.I. UDARIO TENSKIM REKETOM

Jovanović je nasrnuo na advokata Dubajića i polomio mu naočare ispred “Fizio centra”. Na licu mjesta nalazi se policija, a istraga je u toku, prenose mediji.

Dubajić je rekao za “Novosti” da je noćas je pokušan nasilan ulaz u “Fizio centar” na ista vrata ispred kojih je u subotu, oko 16.50 časova bivši narodni poslanik Čedomir Jovanović nanio tjelesne povrede reketom za tenis vlasniku ambulante za Fizikalnu rehabilitaciju.

Nakon napada na vlasnika ambulante, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija je počela provjeru događaj u kojem je lider LDP-a Čedomir Jovanović teniskim reketom napao D.I.

“Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede i uzimaju video-snimci”, rekla je portparol tužilaštva Maja Delić prije dva dana za Tanjug.

Pored toga, dodala je Delićeva vrše se i provjere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gdje je bio na liječenju od kovida-19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Previous articleVELIKI DERBI AS ROMA – INTER MILAN 2 -2
Next articleDRAGAN ČOVIĆ OBOLIO OD KORONA VIRUS COVID- 19

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here